Штампани радови

У часопису „Невен“, са којим наша литерарна секција дуго сарађује и чије награде су добијали многи наши ученици, готово у сваком броју објављују се радови наших литерараца.

У бањалучком дечијем књижевном  часопису „Ризница“ који издају „Култарт“ и Фестивал „Дјечије царство“ објављивани су радови финалиста и награђених тројки Р., али и осталих чланова секције: Ј. С., Ђ. П., Т. Ш.. Фестивал дечјег стваралаштва „Дјечије царство 2010″ из Бањалуке у „Зборнику Фестивала дјечије поезије“ објавио је по две песме награђене браће, али и песму А. З.

Рад Н. Ј. штампан је у зборнику Фестивала „Меморијал Гордане Брајовић“ 2010. „Песма међу песницима“. У зборнику „Невеновог“ фестивала деце песника 2010. објављени су радови 7 ученика наше школе, од којих су два награђена: А. Р. и Ђ. П. су награђени, а штампани радови и Н. Р., Ђ. Р., Ј. С., М. Ђ. и А. П. Текст о том фестивалу и нашим награђеним ученицима објављен је и у „Политици за децу“ 2о. маја 2010. године.

У зборнику из Колара, који је назван по песми А. Р. „Звездарије„, објављени су радови награђених ученика А., Н. и Ј..

Ђ. П., једино дете међу осталим одраслим учесницима, има објављен рад у зборнику најбољих приспелих радова „Црте и резе“ свилајначког књижевног конкурса на који су радови послати под шифром.

У књизи „Сто младих талената града Београда“ објављене песме А. З. и Н. Ј., а промоција књиге и снимање за „Сити кидс“ одржани су у нашој школи.

У часопису „Невен“, са којим наша литерарна секција дуго сарађује и чије награде су добијали многи наши ученици, готово у сваком броју објављују се радови наших литерараца.

Фестивал дечјег стваралаштва „Дјечије царство 2008“ из Бањалуке у организацији Слободана Стошића објавио је „Зборник Фестивала дјечије поезије“. У њему су се, међу награђеним и похваљеним ученичким песмама овогодишњег поетског конкурса, нашли и радови ученика који су одабрани у ужи круг. Тако су и ученици наше школе, чланови литерарне секције, уврштени у ову антологију, па чак и добили свој примерак књиге: Н. А., С. П., М. К. и А. Д. – сви  из 7-2, као  и Т. П. из 5-2.