Главни мени

УЧИМО ЈЕДНИ ОД ДРУГИХ

 

 

Понедељак, 17. март 2014. године

Данас је у школи у оквиру сталног стручног усавршавања на седници Наставничког већа одржана презентација "Портфолио наставника". Презентацију приредила директор школе, Јелена Војновић.

 

Среда, 26. фебруар 2014. године

Данас су у школи у оквиру сталног стручног усавршавања на седници Наставничког већа одржане презентације "Унапређивање рада квалитета установе" (презентацију приредила директор школе, Јелена Војновић), "Настава и учење" (презентацију приредила педагог школе, Зорана Бојичић) и "Превенција и заштита од насиља" (презентацију приредила директор школе, Јелена Војновић).

 

Петак, 22. новембар 2013. године

Данас је у школи у оквиру сталног стручног усавршавања на седници Наставничког већа одржана презентација "Како помоћи деци са расутом пажњом".  Презентацију приредила директор школе, Јелена Војновић.

 

Понедељак , 26.новембар 2012. године

Данас су у школи у оквиру сталног стручног усавршавања на седници Наставничког већа одржане и две видео презентације.

Секретар школе Весна Суботић је приредила презентацију “Стално стручно усвршавање” где је пренела све најважније из презентације госпође Биљане Лајовић са стручног скупа који је организовао “Едука центар”, а из дела “Примена Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника”, а на коме су осим ње били присутни и директор и педагог школе. У оквиру презентације приказани су и примери образаца везаних за ову област.

Педагог школе Зорана Бојичић припремила је презентацију везану за “Правилник о оцењивању “, и пренела знања са стручне обуке организоване за све школе од стране Министарства просвете у ОШ ”Старина Новак” у суботу, 24.11.2012.године, а на коме су осим ње присуствовали и директор школе Јелена Војновић, професор историје Бојана Радић и наставник разредне наставе Љиљана Војновић.

 

Уторак, 20. новембар 2012. године

КРИЗНЕ СИТУАЦИЈЕ

Данас је у школи на седници Наставничког већа директор школе, Јелена Војновић, одржала видео презентацију и упознала колектив са Приручником, корацима и поступањем у кризним ситуацијама, а са којим се упознала на стручном скупу који је одржао психолог у ОШ”Влада Аксентијевић”.

Том приликом формиран је Тим за кризне ситуације који се састоји од три подтима задужена за поступање у свим фазама евентуалне кризне ситуације у школи.

ПРОЈЕКАТ ПРАЋЕЊА И ПРУЖАЊА ПОДРШКЕ ИЗАБРАНИМ ДАРОВИТИМ УЧЕНИЦИМА У САРАДЊИ СА МЕНТОРИМА ЦЕНТРА ЗА ТАЛЕНТЕ

На истој седницуи психолог школе, Милена Матијашевић, пренела је колегама информације са семинара на коме је 14.11.2012 године присуствовала, а који je организoвao Завод за унапређење образовања и васпитања, и којим се школа уводи у Пројекат праћења и пружања подршке изабраним даровитим ученицима, а реализоваће се у сарадњи са менторима из Центра за таленте. Пројекат ће трајати од новембра 2012. године до јуна 2013. године, а у школи ће га реализовати наставници предметне наставе и психолог школе.

Бројач посета

709746

Јавне набавке

Календар

No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31