Главни мени

Октобар 2017/2018.

2. октобар - У нашој школи поводом дечије недеље одржана је музичка радионица. Радионицу су водиле наставница Славица Тадић и учитељица Светлана Поповић, а гости су били из ОШ "Јован Поповић", "Раде Драинац" и "Старина Новак".

 

3. октобар - На часу математике извођен је обрнут доказ Питагорине теореме.

 

 

4. октобар - Последњег дана радионице "Да поделим осмех уз песму и игру" у оквиру дечије недеље, ученици одељења III/1 учитељице Светлане Поповић и ученици од петог до осмог разреда посетили су Дом за стара лица на Карабурми. Догађај су увеличали и ученици из Основних школа "Старина Новак", "Раде Драинац" и "Јован Поповић". Радионицу осмислила и реализовала наставница музичког, Славица Тадић.

 

4. октобар - Дана  4. 10. 2017. ученици 7. и 8. разреда били  су на радионици у ОШ ,,Јован Поповић'' заједно са наставницом физике Драганом Ранковић. Тема радионице била је:  остварити сопствени бизнис план.

Сутрадан су ђаци заједно са наставницом географије Иваном Адамов представили свој рад. Такмичење се одржало у Установи културе ,, Влада Дивљан''. Учесници су били ђаци основних и средњих школа. Наша школа је освојила друго место заједно са својим бизнис планом – хотелом ,,Времеплов“.

 

 

18. октобар - У великом дворишту одржан је спортски дан за ученике трећег, четвртог и петог разреда. Девојчице су се надметале у елеметнарној игри "Између две ватре", а дечаци у фудбалу.

 

 

23. октобар - Поводом 62. Међународног београдског сајма књига чланови библиотечке секције, ученици четвртог разреда, у читаоници библиотеке приредили су изложбу "Најлепша књига за децу".

 

 

25. октобар - Дана 24. октобра 2017. године ученици старијих разреда са наставницама српског језика и школском библиотекарком посетили су Сајам књига.  Ученици су бирали и куповали књиге које воле да читају, савремену књижевност за младе, али и класику, историјска дела и научну литературу. Прегледали су и актуелне изложбе о ћирилици, неговању српског језика и значајним годишњицама српских књижевника. Неколико сати проведених међу штандовима познатих издавача протекло је врло брзо.

 Сајам књига

 

31. октобар - Ученици другог разреда су у оближњем парку уживали у савладавању препрека и међусобном дружењу.

 

Бројач посета

599766

Јавне набавке

Календар

No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31