Главни мени

Децембар 2017/2018.

Децембар 2017. - 

Стигле су нам награде по које нисмо успели да отпутујемо током септембра и октобра.

 На Фестивалу „Дани хумора за децу“ у Лазаревцу ове године освојили смо три вредне награде: Сара Миленовић добила је 1.награду за песму, Ана Вилотијевић - 3.награду за песму а Новак Станојевић - 3.награду за прозу. Сви ученици су из одељења 8-2, а награђени су за радове које су писали у 7.разреду, јер се на овај хумористички фестивал, по пропозицијама, крајем школске године шаљу радови који се оцењују почетком нове школске године . Уз дипломе, ученици су добили  и вредне књиге и школски прибор.

У Драгинцу, на „Данима дечије поезије и прозе“, похваљен је Лука Бојичић из 8.разреда, а и школа је добила похвалу за учешће и квалитет радова. Тако је школска година, као и обично, започела вредним наградама за литерарне радове.

 

 

ПОСЕТА ОСМИХ РАЗРЕДА ВОЈНОМ АЕРОДРОМУ У БАТАЈНИЦИ

У оквиру професионалне орјентације, 15. новембра 2017. године, ученици 8/1, 8/2 и 8/3 са одељењским старешинама , успешно су реализовали посету војном аеродрому у Батајници. Кроз квалитетно осмишљен план посете, упознали су се са професијама и пословима у оквиру ове војне установе. Присутни ученици показали су велико интересовање за војну струку, постављајући бројна питања.

Посета је била предвиђена планом и програмом одељењског старешине, који су за ову школску годину осмислиле одељењске старешине осмих разреда.                                                           

 

 

ПРАВЉЕЊЕ ШЕСТОСТРАНЕ ПРИЗМЕ

Ученици су на часу математике правили шестострану призму уз максималну искоришћеност хамера. 

 

 

УШЋЕ ЧАРОБНИ ГРАД

Ученици од првог до четвртог разреда су посетили ТЦ "Ушће" и учествовали у едукативним радионицама и забавним активностима.

Чаробни град 

 

МЕЂУНАРОДНИ ДАН ЉУДСКЕ СОЛИДАРНОСТИ -

Поводом Међународног дана људске солидарности наша школа се прикључила акцији прикупљања новчане помоћи за Универзитетску дечију клинику у Тиршовој. Сви ученици наше школе присуствовали су презентацији на тему "Солидарност и част", а уприличена је и продаја новогодишњих честитки.

 

 

 

ДЕЦА ПАЛИЛУЛЕ - ДЕЦИ ОБОЛЕЛОЈ ОД РАКА

Ученице другог разреда наше школе учествовале су у хуманитарној акцији под називом "Деца палилуле - деци оболелој од рака" у организацији школе "Влада Аксентијевић". Својим наступом улепшале су приредбу у Народном позоришту.

 

НОВОГОДИШЊЕ АКТИВНОСТИ У ОДЕЉЕЊУ II/3

Ученици одељења II/3 су заједно са својим учитељицама припремили новогдишњу приредбу као поклон својим ближњима, а сутрадан су се провеселили на већ традиционалном новогодишњем маскенбалу.

Бројач посета

603376

Јавне набавке

Календар

No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31