Главни мени

У одељењу VII1/1 VII/3 одржан је угледни час из математике, а затим је у свечаној сали наше школе одржан заједнички час ученика свих петих разреда који су презентовали свој пројекат за који су их спремиле наставнице Д. Лукић и К. Ловчевић. 

Поводом Дечије недеље одржане су музичке радионице. Први и други дан учесници су презентовали своје нумере и урађен је програм за концерт који је успешно одржан 4. октобра у Дому за стара лица на Крабурми. Учествовали су у ченици одељења IV/1 које је припремила учитељица Светлана Поповић и ученици петог, шестог и седмог разреда. Гости радионице су ученици из ОШ "Старина Новак" и "Јован Поповић". Радионицу организовала и водила проф. музичке културе Славица Тадић.

 

Девојчице шестих разреда оствариле су велики успех на општинском турниру у малом фудбалу. Редом су побеђивале тимове школа "Јован Поповић", "Иван Милутиновић" и "Стеван Сремац". У финалу у последњим минутима меча изгубиле од тима школе "Милена Паловић Барили" резултатом 2:1 и тако освојиле друго место. Такође, на истом такмичењу, дечаци петих и шестих разреда заузели су четвро место на општини.

 фудбалеке

 

Трка за срећније детињство је најмасовнија и најшире прихваћена рекреативно - хуманитарна активност Црвеног крста, која се традиционално организује сваке школске године у октобру. Ученици осмог разреда наше школе учествовали су у трци, а ученици седмог разреда су им се прикључили дајући новчани прилог. На тај начин су, спортски и хумано, наша деца узела учешће у овој манифестацији. 

 

У суботу је у нашој школи у великом школском дворишту одржан јесењи крос. Трчали су ученици свих разреда, а најбржи су награђени дипломама.

 

Ученици који похађају ликовну секцију показали су свој таленат цртајући народну ношњу за ликовни конкурс.

 

 

У сарадњи са организацијом Build Energy Team ученицима је у оквиру пројекта "Еко генијалци" оджано предавање о заштити животне средине, енергетској ефикасности и о томе шта су обновљиви извори енергије.

 

 

 

У одељењу I/3 одржана је радионица "Стари занати".

На часовим ликовне културе ученици су стварали на тему ритам.

У одељењу I/2 уприличено је дружење родитеља са децом.

Ученици сва три одељења првог разреда, у оквиру пројектне наставе, имали су прилику да слушају предавање представника Societe Generale банке који их је упознао са основама финансијске писмености. 

Ученике првог разреда је посетио "Макси караван" и кроз игролике активности упознао их са значајем здраве исхране. 

Бројач посета

705485

Јавне набавке

Календар

No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31