Главни мени

У суботу 3. новембра ученици наше школе уприличили су приредбу за своје родитеље, пријатеље школе, наставнике и све оне који су посетили наш свечани дан. На почетку нашег програма директорка је поздравила све присутне, а затим су се представљали ученици свих разреда кроз песму, игру и глуму приредивши сјајан културно - уметнички програм, овог пута посвећен нашем главном граду - Београду. Приредбу су увеличали и балетски играчи из балетске школе "Лујо Давичо". 

 

Ученици одељења V/2 су на часу ликовне културе сликали на тему винчанска култура.

Радови ученика шестог разреда на часу цртања, сликања и вајања.

У одељењу III/2 кроз часове народне традиције ученици и родитељи заједно одржавају часове током читаве школске године. Преносе знање, уче кроз игру, друже се и стичу нова искуства. Завирите мало у нашу учионицу!

БОМБОНЏИЈА - ВИДЕО

КОВАЧ - ВИДЕО 

ЛИЦИДЕР - ВИДЕО 

 ЛИВАЦ, ЗЛАТАР - ВИДЕО 

ПЕКАР - ВИДЕО

 ПОСЛАСТИЧАР - ВИДЕО

 ТКАЧ - ВИДЕО 

Дечаци осмог разреда наше школе освојили су друго место на општинском такмичењу у рукомету.

Рукометаши 

 

У одељењима првог разреда у оквиру пројектне наставе, гост предавач графички дизајнер Маријана Луковић је на интересантан начин објаснила графички дизајн новчаница наше земље, а затим су ученици добили прилику да осмисле новчаницу свог одељења користећи одговарајућу симболику. Услов је био да то буде новчаница у апоенима који нису у оптицају у нашој земљи.

 

Поводом Међународног дана борбе против дијабетеса ученици трећег разреда су у оквиру својих одељења правили плакате о здравој исхрани, а као промоцију здравих стилова живота понели су и ужине направљене од свежег воћа и поврћа и интегралних житарица. 

 

 

Ученици петог и шестог разреда наше школе освојили су Друго место на Општинском такмичењу у рукомету. 

IMG aa554a5375ba7c6f279c76e4a2a1b3ef V

 

Ученици другог разреда су приредили јесењу ревију шешира. Обишли су и ученике првог разреда како би им показали своје креације.

 

У одељењу IV/2 одржан је угледни час "Како се живело за време владавине Турака". Часу је присуствовао гостујући предавач који је ученицима приближио историјске садржаје и визуелно допринео бољем разумевању како су наши преци живели под Турцима. Овакав облик рада је веома успешан, занимљив и пре свега едукативан.

Бројач посета

709742

Јавне набавке

Календар

No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30